cityhostel-vlissingen-slide01.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide02.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide03.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide04.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide05.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide06.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide07.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide08.jpg - City Hostel Vlissingen
cityhostel-vlissingen-slide09.jpg - City Hostel Vlissingen
Online Reserveren

Online reserveren

Het Hostel

City Hostel Vlissingen ligt aan de Oude Markt, tegenover de beroemde Sint Jacobstoren, de toren die de Zeeuwse zeeheld Michiel de Ruyter in 1617 beklommen heeft.
Vlakbij het hotel zijn vele winkels en het gezellige Bellamypark, met zijn vele gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden. Ook zijn de bekende Zeeuwse attracties zoals reptielenzoo Iguana, het Arsenaal, het MuZEEum en Cinecity op loopafstand van het hotel!
Het hotel is gelegen in enkele prachtige monumentale panden. Het is uitermate geschikt voor families, groepen en individuele reizigers.

z6w-cityhostel-vlissingen-voorzijde.jpg - City Hostel Vlissingen

City Hostel Vlissingen, Kerkstraat 10 Vlissingen

Het hostel bevat nette en ruime familiekamers 2, 4 of 6 bedden. Iedere kamer heeft eigen sanitair en lcd televisie, met groot aantal zenders en DVD-speler. Het hostel bevat een gezellige Brasserie met terras, waar het verse ontbijt en ook het heerlijke diner geserveerd worden in buffetvorm. Overdag worden hier lekkere drankjes en hapjes geserveerd.

nxy-cityhostel-comfort-kamer.jpg - City Hostel Vlissingen

Comfort Vierpersoonskamer

Het hostel is ook als groepsaccommodatie uitstekend geschikt voor groepen van maximaal 36 personen. Muziekgroepen, studenten, sportgroepen of een familiegroep, City Hostel Vlissingen heet u van harte welkom, en ook voor groepen zijn bijvoorbeeld speciale arrangementen mogelijk. Ook is het mogelijk om als groep het gehele hostel af te huren! Informeert u over de mogelijkheden bij het City Hostel.

Prijzen vanaf € 22.50,- inclusief ontbijt